Hodnocení obchodu

5,0 297 hodnocení
5
296x
4
0x
3
0x
2
0x
1
1x
Nevyplňujte toto pole:
J Avatar autora Jolana | 12.3.2024
Neskutečně milá a ochotná obsluha, zboží připraveno k vyzvednutí okamžitě, ve stejný den. Kvalitní zpracování zboží, velká spokojenost.
TR Avatar autora Tatiana Rebrova | 11.3.2024
Naprostá spokojenost
Avatar autora Soňa Červenková | 9.3.2024
Hezké výrobky s kvalitním zpracováním. Rychlost doručení s milým vzkazem. 👍
KK Avatar autora Kateřina Koláčná | 7.3.2024
JK Avatar autora Josef Kundrát | 5.3.2024
Avatar autora Miriam ŠEREšOVá | 28.2.2024
KE Avatar autora Klara Escobar | 25.2.2024
PN Avatar autora Petra Němcová | 22.2.2024
Neměli skladem potřebnou velikost kalhot - napsala jsem email a v rychlosti světla mi odpověděla moc milá paní stručně, jasně a přehledně kdy má být výroba dané velikosti a pokud na produkt spěchám, tak způsob jak objednat že mě odbaví přednostně. Této možnosti jsem nakonec nevyužila, ale píšu tuto recenzi protože si takového prozákaznického přístupu velice cením. Po naskladnění jsem objednala, zásilka byla tentýž den zabalena a odeslána a hned den po objednání na mě čekala v boxu. Opět skvělá práce! A jako třešnička na dortu dárek - látková gumička se vzorem kalhot, které jsem objednala a vzkaz na krabici. Tam bych se tedy vyhla přemrštěné zrobnělině, ale v celkovém kontextu to bylo milé. Smekám klobouk za mrštnost, pohotovost a úžasný přístup!
B Avatar autora Božena | 22.2.2024
Výborný spací pytel, příjemné zateplení, sedí i pro menší miminko.
LV Avatar autora Lenka Veřmiřovská | 20.2.2024
AR Avatar autora Alžběta Ročáková | 19.2.2024
Skvělé, rychlé, s osobním vzkazem na krabici, děkuji!☺️
LH Avatar autora Lenka Holakovská | 18.2.2024
Rychle doručení, krásné zboží. Doporucuji
BS Avatar autora Barbora Stupárková | 13.2.2024
Výborná zkušenost - zboží krásné, kvalitní, super rychlé dodání.
DD Avatar autora Dagmar Děkaníková | 12.2.2024
Musím Vám sem napsat, že jste úžasní. Koupila jsem spací pytel. Velice rychlé odeslání, ale hlavně musím vychválit kvalitu. Ten materiál a propracování…z tohoto nákupu jsem opravdu nadšená ❤️
NB Avatar autora Nikola Breiová | 11.2.2024
Jsem s obchodem velmi spokojená. Když pominu kvalitní protiskluzové tepláčky pro syna, tak mě velmi potěšil osobní vzkaz na krabici. Zlepšilo mi to den děkuji!
DF Avatar autora Dana Fenclová | 30.1.2024
ZM Avatar autora Zuzana Malá | 24.1.2024
BS Avatar autora Barbora Satrapová | 23.1.2024
BA Avatar autora Barbora Adamčíková | 22.1.2024
S obchodem jsem moc spokojena, rychlé odeslání, velký výběr a výroba v ČR. Spací pytel je kvalitní a mohu ho jen doporučit. Velmi mě potěšilo věnování uvnitř balíčku :-)
EP Avatar autora Eliška Pellešová | 9.1.2024
I když bylo předvánoční období, objednávka byla vyřízena rychle, zboží došlo obratem.